Medlemskap Kolbotn

Kolbotn's perle

Klikket du deg rett inn på denne siden for å sjekke prisen? Ta et øyeblikk og ta en titt på alle bildene og se hva du virkelig kan få!

Velkommen til SportSenter 1

Her er en rekke tips som forsikrer deg om at du får den beste avtalen mulig og samtidig forstår hva du faktisk betaler for. Vi er et høykvalitets treningssenter med fokus på ekspertkompetanse og kundens målsetting. Hos oss er bare det beste godt nok!

Vi har ansatte på heltid og det vil alltid være rent og ryddig. Vi mangler ikke på noe tidspunkt hverken såpe eller toalettpapir, med andre ord; her fungerer absolutt alt. Vi er klar over at ingen vil betale mer enn de trenger, så vi vil derfor forsikre deg om at du vet hva du får for pengene.

Vi har en sekk full av forskjellige tilbud så vi er sikker på at vi kan finne det rette for deg. Husk at vi bare er en telefonsamtale unna og med glede besvarer ethvert spørsmål du måtte ha. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å ta en titt, vi gleder oss alltid over å se et nytt og vennlig ansikt!

Hva er tilbudene hos oss – og hvordan virker de?

Våre medlemskap består av tre forskjellige nivåer, bronse, sølv og gull.

Hvert nivå er delt inn i tre kategorier, ingen binding, binding og redusert pris. Du kan altså få hvilket som helst medlemskap med binding, uten binding eller til redusert pris.

Hva tilbyr vi og hvordan fungerer det?

Det er ingen grunn til å gjøre dette komplisert for det fikses nemlig i løpet av en halv kopp kaffe. En halv kopp kaffe sier du? Det er riktig. Tiden det tar for deg å drikke en halv kopp kaffe er så lang tid det vil ta å vite om alle våre priser. Hvis du ikke drikker kaffe så er det snakk om ca. 2 minutter. Klar? Ok, da setter vi i gang!

De forskjellige nivåene for medlemskap:

GULL:

- Du kan trene på hvilket som helst SportSenter1 treningssenter.

- Du kan trene når du vil og hvilken dag som helst. Ja du leste riktig, vi holder åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

- Du kan være med på så mange gruppetimer du skulle ønske. Det finnes noe for alle og enhver - så sjekk det ut.

- Ditt gullkort gir deg fra 10 til 25 prosent rabatt om du bruker mer enn 100 kroner på trenings-klær, drikke, proteinpulver, proteinbarer – faktisk på alt vi skulle selge, og vi selger en rekke ting.

- Det gir 10 prosent avslag på PT-timer (Personlig Trener), konsultasjoner og fysioterapi.

- Du kan fryse medlemskapet i 1 måned ved bundet 12 måneders kontrakt. - Og du får selvfølgelig også vår velkjente prisgaranti.

SØLV:

- Du kan trene når du vil, på hvilken som helst dag. Det er som sagt ”24 timers åpent, syv dager i uken-medlemskap”.

- Du kan være med på alle typer aktiviteter. Her er det noe for alle.

- Og selvfølgelig, du får vår unike og populære prisgaranti.

Så hva er ulempen? Det finnes ingen! Du holder deg til senteret som du har blitt en del av og det fungerer perfekt for de fleste.

BRONSE:

- Ja, ja, vi vet at ingen har lyst til å bli nummer tre. Men ikke fortvil, dette kan nettopp være det DU ser etter. Vi har en rekke pensjonister og personer som arbeider om natten, eller som bare har fri på dagtid, som elsker dette medlemskapet. Som sagt, vi vil gi deg den beste avtalen for deg, ikke for oss.

- Så du trener kun på treningssenteret du meldte deg inn i og under samme tid som resepsjonen er åpen, men her er det lange dager!

UFORPLIKTENDE (Ingen binding):

- Betal for en måned av gangen. Og skulle du ha behov for å forlate oss, gir du en måneds varsel og vi avslutter din kontrakt uten videre forpliktelser.

- Du betaler litt mer for moroa, men du er ikke forpliktet og du er alltid velkommen tilbake.

FORPLIKTENDE (binding):

- Du får en 12 måneders standard-avtale. Etter 12 måneder så vil den lave prisen du har, være den samme så lenge du er medlem. Dette på grunn av pris-garantien vår.

- Hvis du skulle ha behov for å forlate oss, så gir du oss en måneds varsel når som helst etter at de 12 månedene har gått.

- Dette er så langt den mest populære kategorien vi har.

REDUSERT (binding):

- Heldiggris! Dette er for deg som er over 60 år, eller for grupper, en bedrift eller et lag. Kanskje dere bare er en stor gjeng med kamerater eller venninner som vil trene sammen.

- Hvis du hører hjemme blant de nevnte, så får du redusert pris. Her får du alle fordelene av det medlemskapet du velger, bare billigere.

Hva misliker du?

- Vent nå litt! Hva er det verste med et medlemskap på et treningssenter? Riktig! Prisen går alltid opp. Vi har alle vært gjennom det, du starter å trene på et treningssenter og to år senere så betaler du det dobbelte av hva du startet med.

- Dette prinsippet fyrer oss opp så mye at vi nekter å nærme oss det. Du har trent på det samme treningssenteret de siste tre årene, og en som aldri har vært der før kan gå inn og får en bedre avtale på grunn av en pågående kampanje. Hva i!?

Så hva har vi gjort med det? Jeg skal fortelle deg hva vi har gjort.

Vår pris-garanti:

- Du har hørt om den, ikke sant? Vår pris-garanti er bransjens beste. Vi tilbyr den til våre sølv- og gullmedlemmer. Vi garanterer at så lenge du er medlem hos oss, så vil prisen aldri øke. Vi vet hvor uvirkelig dette lyder, men det er sant. Vi skriver det ned på et stykke papir og signerer. Vi garanterer at så lenge du er medlem hos oss, så vil prisen aldri øke.

- Vi har medlemmer som har vært hos oss i mange år og de betaler fortsatt 199 kroner i måneden og vil alltid gjøre det, uansett hvor mye prisen på medlemskap vil øke i framtiden.

Kort fortalt, hva betyr dette?

- For øyeblikket, er GULL-prisene på 599 kroner pr. måned uten binding, 525 kroner pr. måned med binding, og 439 kroner pr. måned redusert.

- SØLV-prisene er tilsvarende 499 kroner uten binding, 449 kroner med binding og 399 kroner redusert pr. måned.

- BRONSE er 475 kroner uten binding, 379 kroner med binding og 325 kroner redusert pr. måned.

For de som ønsker mer…

- Hva om jeg ønsker en PT-time (personlig trener), trenger en fysioterapeut, eller kanskje jeg vil ha litt massasje, hva vil det koste?

- Vi har en armé av personlige trenere med variert utdannelse og bakgrunn. En PT-time med en av våre fysioterapeuter koster kanskje litt mer enn en PT-time med en av våre kvalifiserte Personlige Trenere. En PT-time fra en som tidligere har vært en profesjonell idrettsutøver, eller en lege, vil forståelig nok koste litt mer. Ta en titt på listen av våre personlige trenere og finn den rette for deg.

- Hvis du ikke har spesielle skader eller en liste med spesielle behov, så kan det holde med 500 kroner i timen for profesjonell-hjelp. Det er ikke slik at jo mer du betaler, jo bedre blir treningen din. Hvis du er så heldig å være skadefri så trenger du ikke medisinsk kunnskap fra din personlige trener og kan spare kostnader. Føl deg fri til å kunne velge mellom PT-trenerne som passer deg best, og å kombinere dem og deres unike ekspertise, eller så kan du bare komme innom for å slå av en prat med dem.

- De kan alle gjøre deg veltrent, få deg ned i vekt, øke fleksibiliteten, gjøre deg sterkere, forbedre helsen din, lede og trene deg til en begivenhet eller konkurranse, eller hjelpe deg til å sette mål for din livskvalitet.

- Det er lite sannsynlig at du vil betale mindre enn 500 kr og du vil aldri betale mer enn 750 kroner for hver time, uansett hvem som hjelper deg. - Så ta telefonen og ring oss, eller stikk innom og besøk oss. Vi ser frem til å høre deg!

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem