Bli med på gruppetime

Mange dropper dessverre å trene på grunn av manglende motivasjon. Treningsglede og resultater kommer ofte når du trener sammen med andre. Derfor bør du prøve gruppetrening!

Med en instruktør som driver deg gjennom økta er det lettere å yte det lille ekstra, og det er motiverende å trene med andre medlemmer. Det er lettere å møte opp på trening regelmessig når du har gjort en avtale med deg selv og booket deg på time. Det er også sosialt og vi ser mange som skaffer seg venner gjennom å trene på faste timer hos oss.

 Vi tilbyr en stor variasjon i gruppetimer. Ulike instruktører bruker ulike metoder, øvelser og musikk, noe som gjør timene varierte og unike. Vi har gruppetimer for alle og enhver!

Gruppetrening er effektivt og sikkert. Gruppetrenernes oppgave er å legge opp timene slik at alle medlemmer kan delta. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på gruppetimene våres, og du bestemmer selv hvor hardt du skal pushe deg selv. Fordelen med å trene i gruppe kan være at det blir lettere å fullføre hele økten enn om man hadde trent alene. Ofte tar man i litt ekstra når man trener sammen med andre eller blir sett av instruktøren.

Hvis du har behov for enda tettere oppfølging og personlig veiledning i treningen anbefaler vi deg å ta kontakt med oss for en samtale om personlig trener.

Gruppetimeplan

Kontakt Vinterbro

Kontakt Kolbotn

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem