BYTTET UT EN SLAPP LIVSSTIL MED EN AKTIV OG LETTERE HVERDAG -DA GIKK STIAN (29) NED 53 KG

Hva våre medlemmer får til!!                            

                            

(Utdrag fra en artikkel i Ås avis, 26.februar 2019)

Før tilbragte Stian mye av tiden sin med usunn mat og lite aktivitet. Nå bruker Stian von der Fehr heller tiden sin på bedre helse og sunnere livsstil på treningssenteret. Han hadde vært medlem en stund, men så kom han ut av rutinene, og dørstokkmila ble lang.

Daglig leder ved senteret Kristian Felde fikk ham på bedre tanker. De møttes utenfor SportSenter1, da var det en stund siden de hadde sett hverandre, og Kristian spurte Stian om han ikke skulle komme i gang med trening igjen. – Jeg husker det som om det var i går, 4. februar 2016. Etter møtet med en imøtekommende og motiverende Daglig leder, ble jeg dyttet over den berømte dørstokkmila. Dagen etter møtte jeg opp og siden har det gått ned, kilo for kilo, sier Fehr.

Før kunne det gå lang tid mellom hver trening, han hadde ingen rutine. – Etter et par måneder med egentrening introduserte Kristian meg for Dirk. Han trodde jeg ville ha bra kjemi med Dirk, noe som også viste seg å stemme. Dirk er veldig dyktig på å tilpasse treningen i forhold til individet, både på det mentale plan og med tanke på å legge til rette for å oppnå målet sitt, forteller Stian.

Da treningen startet i 2016 veide han 170 kg og i februar i 2018 var han nede på 117 kg. Det er 53 kg på 2 år og i gjennomsnitt ca. 2,2 kg vekttap pr. måned!

– Jeg hadde ikke klart meg uten personlig trener. Folk som kommer hit i den formen jeg var i, vil ha nytte av motiverende kompetansepersoner som kan legge til rette for å komme dit man vil, sier Stian.

– Det er kanskje noen som mener det er dyrt å ha en personlig trener, men jeg ser på det som en investering i bedre helse. Du vil sannsynligvis også merke at du sitter igjen med mer pr. måned pga. pengene du tidligere brukte på en usunn livsstil, sier Stian og smiler.

       

Les hele innlegget (for abbonnenter):

https://www.aasavis.no/…/byttet-ut-en-slapp-li…/s/5-2-311170

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem