Hva du kan forvente av en personlig trener

For å oppnå målet til kunden, er det avhengig av at begge gjør jobben sin, både kunden og den personlige treneren. Før man stiller krav til PT-en, er det viktig at man velger en PT man har god kjemi med. Det mener jeg er en forutsetning for et godt samarbeid, sier Kristian Felde, Daglig leder Sporssenter1 Vinterbro.

Det er likevel noe man skal kunne kreve av en PT når man betaler for tjenesten:

1. En god første samtale hvor fokuset er å legge til rette for at kunden vet hva som må til for å oppnå sitt mål. Være tydelig og klar med strategien som legges fremover.

2. PT-en har relevant kompetanse.

3. PT-en møter i tide på alle planlagte timer.

4. Oppfølgingen er god.

5. Instruksjonen er god når man viser øvelser.

6. Tydelige treningsprogram som ikke kan misforståes.

7. En PT må være flink til å legge til rette for at kunden ser viktigheten av å se på treningen som en livsstilsendring.


Når det kommer til stykket må man selv sørge for regelmessig og riktig trening, også underveis og etter samarbeidet med en PT. Det vil være bortkastet å benytte seg av PT ved å midlertidig komme i litt bedre form, for så fullt forfall igjen – trening er ferskvare!

Dersom man ikke får resultater ved å bruke en PT, er det viktig å først ransake seg selv i om man selv har gjort det som skal til, utenom de timene man har med treneren.

God trening!


(Etter et utdrag fra artikkel i Ås avis, 26.februar 2019)

For mer informasjon om våre personlige trenere og hva de kan hjelpe deg med, ta kontakt med oss via linken nedenfor:

Kontakt Vinterbro
Kontakt Kolbotn

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem