Gruppetimer

Pilates

Pilates er en trenning som basert på ryggradensstabilisering gjennom styrking av kjærne (støtte) muskulatur. Øvelser gjøres på en flytende og bevisst måte i følge av pilatesprinsipper slik at sentrering, kroppsymmetri, strekking, visualisering, presisjon. Risiko av skader i pilates er minst. Timen passer for alle som foretrekker rolig, men effektiv vei å trene.

Spinning

Instruktøren tar deg med på en spinningøkt i ett variert terreng etter fengende musikk. Du bestemmer selv intensiteten. Kondisjonsstyrke og utholdenhet på spinnsykkel.

Pilates med ball

Pilates med ball er en morsom trening med utstyr som hjelper å utfordre støttemuskulatur og balansen mest effektivt.

Stretching

Stretching er en time med fokus på uttøyning og bevegelighetstrening. Timene kan variere noe fra gang til gang ut ifra hvilke deler av kroppen deltakerne ønsker å strekke. Stretching er veldig individuelt og det er viktig med en dialog med instruktør under timen så øvelsene kan tilpasses deltakerens bevegelighetsnivå. Dette er en time som er bra for alle, enten du sitter mye stille foran dataen eller driver hard styrketrening.

Yoga

Yoga – I denne timen lærer vi enkle øvelser fra klassisk hatha yoga."Ha" betyr "spenning" og "tha" betyr "avslapping" fra sanskrit. Så timen inkluderer statiske øvelser (asaner) for styrke og strekk, dynamiske øvelser (vinyasaer) og pusteøvelser (pranoyama) for en harmonisk trening av kropp og sinn. Jeg viser flere variasjoner av øvelser, derfor kan man velge noe som passer for alle.

Terapeutisk Yoga

Dette er en lett og rolig time. Den passer bra for de med veldig stive muskler og ledd, seniorer, for de som har problemer med ryggen (dette må informeres til instruktøren på forhånd hvilke problemer dere har) og for alle som vil redusere stress og få en dyp avspenning. Ta med en varm genser og sokker. Dette kan vi anbefale for de som er ”godt voksne”

Zumba

Zumba er soansk og betyr "move fast and have fun". Zumba er en morsom dansetime hvor man får brukt hele kroppen. Dansestilene man får prøve seg på er hovedsakelig latinamerikanske (merengue, reggeaton, cumbia, salsa) men med noe variasjon innimellom fra resten av verden. Her er det bare å slå seg løs, svette og ha det gøy. Har man noen skader eller lignende, si gjerne ifra til instruktør før timen.Bevegelsene er enkle å følge og gir så mye energi at man faktisk glemmer at man trener! Her blir det fullt trøkk og store smil. Zumba er meget kaloriforbrennende; dette er intervalltrening med både raske og rolige rytmer. Ditch the workout, join the party!

Step styrke

Step styrke er en intervallpreget høyintensitetstime. Kombinasjonen av enkel koreografi på stepkasse og styrkeøvelser med vektstang får du både trent kondisjon og strammet opp kroppen på en gang.

Bootcamp

En morsom time med variert trening, stafetter, parøvelser, med mer.  Vi kombinerer ulike styrkeøvelser med kondisjonstrening og mere eksplosive øvelser. På denne måten får du en morsom og variert treningsøkt, som passer alle uten spesielle hensyn.  Timen passer for deg som er ønsker morsom, variert og sosial trening av hele kroppen.

*styrke 
* kondisjon

Gå til timeplanen

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem