Gruppetimer

Spinning

Variert time som passer for alle! Timene er en god blanding av intervaller, bakker, sletter, medvind, motvind og taktomslag.  Vi bruker motstandshjulet aktivt, og varierer både posisjoner og tråkkfrekvens for en mest mulig allsidig trening. Fengende musikk med masse energi! Avslutter med fokus på avspenningsøvelser for overkroppen og uttøying av de store muskelgruppene i bena.

Pilates med ball

Pilates med ball er en morsom trening med utstyr som hjelper å utfordre støttemuskulatur og balansen mest effektivt.

Yoga

Yoga – I denne timen lærer vi enkle øvelser fra klassisk hatha yoga."Ha" betyr "spenning" og "tha" betyr "avslapping" fra sanskrit. Så timen inkluderer statiske øvelser (asaner) for styrke og strekk, dynamiske øvelser (vinyasaer) og pusteøvelser (pranoyama) for en harmonisk trening av kropp og sinn. Jeg viser flere variasjoner av øvelser, derfor kan man velge noe som passer for alle.

Terapeutisk Yoga

Dette er en lett og rolig time. Den passer bra for de med veldig stive muskler og ledd, for de som har problemer med ryggen (dette må informeres til instruktøren på forhånd hvilke problemer dere har) og for alle som vil redusere stress og få en dyp avspenning. Ta med en varm genser og sokker. Dette kan vi anbefale for de som er ”godt voksne”.

Zumba

Zumba er soansk og betyr "move fast and have fun". Zumba er en morsom dansetime hvor man får brukt hele kroppen. Dansestilene man får prøve seg på er hovedsakelig latinamerikanske (merengue, reggeaton, cumbia, salsa) men med noe variasjon innimellom fra resten av verden. Her er det bare å slå seg løs, svette og ha det gøy.

Sterk

Timen legges opp som en fullkroppsøkt hvor det jobbes med utførelse av øvelser og tunge løft i repetisjoner, med fokus på teknikk. Kan sammenlignes med når du løfter vekter i studioet, bare at her får du med deg en instruktør og en gjeng andre treningsglade mennesker. Timen er lagt opp til å passe for alle.

Step styrke

Step styrke er en intervallpreget høyintensitetstime. Kombinasjonen av enkel koreografi på stepkasse og styrkeøvelser med vektstang, får du både trent kondisjon og strammet opp kroppen på en gang.

BootCamp

En morsom time med rullerende stasjoner basert på styrke og kondisjonsøvelser. Vi jobber i intervaller med "timer".  Dette er en variert time som passer for alle.

Combat Puls

En time med slag , spark og andre kampsportteknikker satt sammen. En time for deg som ønsker å bli bedre kjent med kroppen din.

Styrke og balanse

Fokus på støttemusklatur, pust og balanse. En time for deg som ønsker en smidig og bevegelig kropp.

Stram opp puls

En time sammensatt med trinnkombinasjoner og styrkeøvelser. Her får vi opp pulsen og har det gøy!Gå til timeplanen

SportSenter1

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem